Qui som?

clauClàudia Arqués. Estudiant de 3er de Periodisme i Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Àvida lectora de llibres i admiradora entusiasta de la Virginia Woolf, aquesta gironina és amant del  surf, el sushi i  els gossos. Enèrgica, esportista i riallera li agrada viatjar, sobretot si és a Los Angeles, i passejar vora la mar.(@claudiarques)

 
 
 

irinaIrina Barnés. Estudiant de 3er de Periodisme i Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Apassionada de la música, el cafè i la  feina ben feta. No sap pas què faria sense la seva família, amics i les seves Muses. (@theglitterside)

 
 
 

lau lauLaura Bernis. Estudiant de 3er de Periodisme i Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Amant de la vida en general, aquesta lleidatana no pot parar mai quieta. Periodista de vocació, addicta a la curiositat i defensora dels drets de la dona. Amb 16 anys, va publicar dos llibres de Literatura infantil i juvenil: “Les Històries de Labepra”. (@laurabernis)

 
 
 
jaraJara Bravo. Estudiant de 3er de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Aquesta jove barcelonina és una amant del cinema, la fotografia i les arts. Li agrada aïllar-se del món llegint una bona novel·la, pintar allò que sent, escriure assajos i viatjar arreu del món. Atreta pel Periodisme de guerra, espera poder dedicar-se a la comunicació.(@jara_bravo)
 
 
 
10731112_383170511837597_9054628640456850333_nMaria Dolors Cuenca. Estudiant de 3r de Periodisme i Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. De Mallorca va arribar aquesta jove entusiasta de la lectura i la música. Sempre duu una llibreta al damunt, on escriu els seus pensaments i les frases dels llibres que desitjaria haver escrit. Li agrada el País Basc, els dies de pluja i el color rosa. (@22MDolors)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s